Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
Логорување 2017
Криминалистика и наука за полиција
СРЕДБА СО ВИЦЕПРЕМИЕРОТ И МИНИСТЕР ЗА ОДБРАНА ШЕКЕРИНСКА
Комората на Република Македонија за приватно обезбедување
СРЕДБА НА ДЕКАНОТ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ СО МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ
Соединетите Американски држави
Посета на МНР
40-годишнината од оснoвањето на Факултетот за безбедност – Скопје
Промоција на книга
Посета на Државниот инспекторат за животна средина
 • Image Description for c70bbdb7-7014-469f-ad66-d6b6405b46b6.jpg
 • Image Description for 650addca-0506-40a3-9237-548190684ed8.jpg
 • Image Description for 61ab6d71-8439-4a17-b94f-468dae5c4ab5.JPG
 • Image Description for 54aa216d-cd83-4d05-9255-c0ebd5f3a745.jpg
 • Image Description for 5c734cb9-6831-4bea-b125-090061aa1606.jpg
 • Image Description for 3c803c04-b4dc-4a0b-9c4e-cddf4e3f089b.jpg
 • Image Description for e0eaf16a-f840-4f04-87af-f14ce3d3dce6.JPG
 • Image Description for b8ff08c6-869a-4d36-8bc6-af84c46d56f3.jpg
 • Image Description for 3513f028-92d1-425b-85f2-4d80046e7fd4.jpg
 • Image Description for 4ab1ca2b-c0db-49c9-af25-cdbbc0702aa3.JPG
 • Image Description for ad878049-bf7a-4630-9248-2b41aae7c784.jpg
 • Image Description for 94f37597-a438-40eb-a2f4-0db15253a3d6.jpg
 • Image Description for 627a1e69-285e-48de-a98c-e3554f80acfb.JPG
 • Image Description for a1f50bec-2334-4bb6-bac7-4dd648de98c2.JPG
 • Image Description for 8660287d-12d8-4f37-af9d-eccf6725c72c.JPG
 • Image Description for 818364cc-8099-421b-bc28-5a9ddd65c355.jpg
 • Image Description for eb756eab-31da-4a8a-bc74-24cafdb18d82.JPG
 • Image Description for ca794c81-09f4-4f1b-bd11-82b11ed4756f.jpg
 • Image Description for 205bcee2-7a4c-41f6-8938-495c744aa4d5.jpg