Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
средба со Градоначалникот на општина Гази Баба
Методика на истражување на пожари и експлозии 2017
Методика на истражување на организираниот криминал
40 години високо образование од областа на безбедноста (науки, модели и практики)
МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО УНИВЕРЗИТЕТОТ ДОЛНА ГОРИЦА ОД ЦРНА ГОРА
предавање за состојбата со човековите права во светот
посета на Државниот инспекторат за животна средина
Еколошка криминалистика/Еколошки криминал
предавањето на Амбасадорот на САД во РМ Џес Бејли
ОБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ЈУБИЛЕЈОТ- 20 ГОДИНИ НА ВИКТИМОЛОШКОТО ДРУШТВО НА СРБИЈА
  • Image Description for ad9442b9-addb-4b11-8e77-ab9ab82e2a85.jpg
  • Image Description for a89d18ca-5ae1-44b3-b9c9-0fa9d4335d0e.jpg
  • Image Description for 51a831fe-3f6b-4ea8-a35b-7cf386ec1ea2.jpg
  • Image Description for 902b280e-53c9-47b1-a7b5-8f8cfc1f342b.jpg
  • Image Description for 1d964357-393a-4ae3-a2b5-142e12e3577b.jpg
  • Image Description for 38eed102-7d94-45ae-9bde-708ded0ec890.jpg
  • Image Description for b1e475fc-6797-4e05-b668-85031b64f1e2.jpg