Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
посета на Државниот инспекторат за животна средина
Еколошка криминалистика/Еколошки криминал
предавањето на Амбасадорот на САД во РМ Џес Бејли
ОБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ЈУБИЛЕЈОТ- 20 ГОДИНИ НА ВИКТИМОЛОШКОТО ДРУШТВО НА СРБИЈА
Информација за Грацовата интернационалната летна школа во Сегау 2018
Дипломатскиот форум
Предочување заради препознавање
Здружението на дипломирани криминалисти
Еразмус Плус и ЕуроПас
Форензички анализи во врска со криминал на животна средина
  • Image Description for 6c0a341b-b1b7-4a48-a0e7-fa936de6a567.JPG
  • Image Description for 77fbb0b0-2800-4dd4-a2ea-d037c7eff411.JPG
  • Image Description for aeb79438-75d4-4fd5-91b5-4ee58d83ca1d.JPG
  • Image Description for 1521cc82-cfb5-4c2d-abef-fe47f24bb383.JPG
  • Image Description for 16547c0e-d4f0-4236-8190-2ded1737e2c2.JPG