Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
СРЕДБА СО ЈУЛИЈАНА ПЕДУТО
Состанок со раководителот на Американското катче во Скопје
Меморандум за соработка
Еднодневна обука со наслов „Напредни функции наMS Office
предавање на Амбасадорот на Обединетото Кралство на Велика Британија
Дебата
ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА МЕЃУ ДБКИ и ФБ
Косовската академија за јавна безбедност
средба со Градоначалникот на општина Гази Баба
Методика на истражување на пожари и експлозии 2017
  • Image Description for 1ccd93e6-9d7b-403c-9e48-90878af344d8.jpg
  • Image Description for 92d17b68-c124-4ea9-bda7-fdc83a4e3ae3.jpg
  • Image Description for 8ce7c407-d1f0-4126-b26f-55fae50c0e4e.jpg
  • Image Description for be3ca69d-b83b-4960-9a4c-7ba27127394e.jpg
  • Image Description for c060b362-99b8-49b4-8733-18de5b06ad6a.jpg