Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
СРЕДБА СО ВИЦЕПРЕМИЕРОТ И МИНИСТЕР ЗА ОДБРАНА ШЕКЕРИНСКА
Комората на Република Македонија за приватно обезбедување
СРЕДБА НА ДЕКАНОТ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ СО МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ
Соединетите Американски држави
Посета на МНР
40-годишнината од оснoвањето на Факултетот за безбедност – Скопје
Промоција на книга
Посета на Државниот инспекторат за животна средина
МАРГИН
Регионална Зимска Школа за безбедност 2017 - галерија 4
  • Image Description for e72877f3-f728-4c80-b0d0-7b8789f35c52.JPG
  • Image Description for 4e5770de-ea90-4fa5-b44f-a61bb8095b5b.jpg
  • Image Description for 997759ae-648f-4f1c-b42e-ca08a9c5202d.JPG
  • Image Description for 193c112e-7887-47bf-8f62-48d4cc6f57e5.jpg