Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
Дебата
ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА МЕЃУ ДБКИ и ФБ
Косовската академија за јавна безбедност
средба со Градоначалникот на општина Гази Баба
Методика на истражување на пожари и експлозии 2017
Методика на истражување на организираниот криминал
40 години високо образование од областа на безбедноста (науки, модели и практики)
МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО УНИВЕРЗИТЕТОТ ДОЛНА ГОРИЦА ОД ЦРНА ГОРА
предавање за состојбата со човековите права во светот
посета на Државниот инспекторат за животна средина
  • Image Description for a4f45bc2-1a27-4ecb-8dd6-c47130e05d7d.JPG
  • Image Description for d47657bf-bcfd-48ef-a469-09127aa44a04.JPG
  • Image Description for db50a7a0-00f2-4ee8-befb-2e14942e541b.jpg
  • Image Description for c02fda11-3b9e-4bfc-95cd-b31642e1179b.JPG
  • Image Description for a3314eac-c1a9-4991-9a41-40ed79b89200.JPG
  • Image Description for acd6c498-d859-4035-a365-e596ef9ebb10.JPG
  • Image Description for 2dfb74f8-4ffe-4c76-a4b8-49b740b015aa.JPG
  • Image Description for 5934a3c4-6cf0-448d-85ef-c728e97aa1d6.JPG
  • Image Description for 5d31790f-4ef6-4ec7-abce-c8baa38d7ccc.jpg
  • Image Description for 1e5135cf-d1e7-4545-8c50-0e0fea66262f.JPG