Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
Praznik
Планинска тура до Водно
Улогата на Дирекцијата за заштита и спасување во системот на заштита и спасување
Одржано предавање од страна на г-ѓа Рејчел Коен
Научна тркалезна маса
Институтот за човекови права
Посета на Regional Environmental Center во Скопје
посета на Црвениот крст на Република Македонија
Амбасадор на Република Хрватска, г-ѓа Даниела Баришиќ
Регионалната Школа за безбедност 2018
  • Image Description for b7edb1e2-90cc-4528-bf7e-4e5466182159.jpg
  • Image Description for ec12523b-a5dc-44d7-9fcb-24131a0aa227.jpg
  • Image Description for 972bc007-2bdb-451e-a127-3f661ae8cd77.jpg