Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
СРЕДБА НА ДЕКАНОТ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ СО МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ
Соединетите Американски држави
Посета на МНР
40-годишнината од оснoвањето на Факултетот за безбедност – Скопје
Промоција на книга
Посета на Државниот инспекторат за животна средина
МАРГИН
Регионална Зимска Школа за безбедност 2017 - галерија 4
Регионална Зимска Школа за безбедност 2017- галерија 3
Регионална Зимска Школа за безбедност 2017 Крушево и Скопје - галерија 2
  • Image Description for 03c41b62-07a1-4aea-97a4-71ece354046e.jpg
  • Image Description for a77ff2e3-690e-4c2d-ad6b-5b36f0b1562c.jpg
  • Image Description for 6b155257-9d58-4f92-81f8-4b07b4e74846.jpg
  • Image Description for 21adc327-7902-4b72-86bb-59045c7eebc5.jpg