Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
граничен надзор Охридско езеро
Конрад Аденауер” за ЕУ и Северна Америка
Поделба на сертификати
Присуство на одбележувањето на 43 години Факултет за безбедност Белград
Мал фудбал
МЕЃУНАРОДНАТА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА - ОХРИД 2018
20 ГОДИНИ ОД ВОСТАНОВУВАЊЕТО НА ИНСТИТУЦИЈАТА НАРОДЕН ПРАВОБРАНИТЕЛ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.
Обезбедување на личности (VIP и VVIP)
Отворен ден 14.05.2018
Прв одговор во итни медицински состојби
  • Image Description for 1dfbee73-fd2b-4b9f-b60a-8bb96bb78e06.jpg
  • Image Description for 8a950f5a-c99b-4f70-b7b6-4b7062c002f2.jpg
  • Image Description for b73dda28-8e17-46dc-b62b-0fd585e98910.jpg
  • Image Description for 8f1843f1-8946-48e0-9d4b-1f1e2e7d0f02.jpg
  • Image Description for a8aaa22c-81bc-482b-ac97-1be3832379a8.jpg
  • Image Description for 5f688761-a973-490f-b252-88cebae7b69b.jpg
  • Image Description for 6188df98-6044-49fa-902e-cc9589ad6d64.jpg
  • Image Description for 8add3ec2-c525-4e5d-a449-bfbadfca03a9.jpg