Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
Конрад Аденауер” за ЕУ и Северна Америка
Поделба на сертификати
Присуство на одбележувањето на 43 години Факултет за безбедност Белград
Мал фудбал
МЕЃУНАРОДНАТА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА - ОХРИД 2018
20 ГОДИНИ ОД ВОСТАНОВУВАЊЕТО НА ИНСТИТУЦИЈАТА НАРОДЕН ПРАВОБРАНИТЕЛ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.
Обезбедување на личности (VIP и VVIP)
Отворен ден 14.05.2018
Прв одговор во итни медицински состојби
Меѓународна заштита на животна средина
  • Image Description for 404fb8d2-d91f-40c1-bf0d-cff4a8640a69.jpg
  • Image Description for 0724857f-ba5f-4db7-85ae-adc7e9357013.jpg
  • Image Description for b51bf021-1513-422c-81b9-4f54becf8edd.jpg
  • Image Description for d2c4a248-560c-464f-9d5f-bc2368a1fc34.jpg
  • Image Description for 4da104ae-2e40-4d41-8233-9d5318cde32c.jpg
  • Image Description for 5f6e4c27-a538-4cb5-ab79-d1e8fcbca25b.jpg
  • Image Description for cbe26d0b-31ff-424d-aeb1-74c92c386cb3.jpg