Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
Методика на истражување на пожари и експлозии 2017
Методика на истражување на организираниот криминал
40 години високо образование од областа на безбедноста (науки, модели и практики)
МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО УНИВЕРЗИТЕТОТ ДОЛНА ГОРИЦА ОД ЦРНА ГОРА
предавање за состојбата со човековите права во светот
посета на Државниот инспекторат за животна средина
Еколошка криминалистика/Еколошки криминал
предавањето на Амбасадорот на САД во РМ Џес Бејли
ОБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ЈУБИЛЕЈОТ- 20 ГОДИНИ НА ВИКТИМОЛОШКОТО ДРУШТВО НА СРБИЈА
Информација за Грацовата интернационалната летна школа во Сегау 2018
  • Image Description for e2cc77dc-43ed-4f57-b763-8fe06380f3ed.jpg
  • Image Description for 685b5a56-0394-4ba4-a339-11aa0d7c3e3f.jpg
  • Image Description for 85fc9f51-7a68-4725-bc28-7614b5fb150a.jpg
  • Image Description for 39d7bef1-1e7e-4bd8-b634-b035ae83fe63.jpg
  • Image Description for 4aebff40-ac73-43b5-81c0-66e85ddd6323.jpg
  • Image Description for bfb7d006-1491-443a-8aa0-1fa267f25b0f.jpg
  • Image Description for 01515b6f-354a-4a33-917e-361e1c970172.jpg
  • Image Description for 9f78d3dd-fb95-4a74-b433-20f6f3de2499.jpg
  • Image Description for 7292fd0a-6372-477b-90aa-40e3db581a3f.jpg
  • Image Description for dee4868a-8162-449b-abed-3abaca2d9dde.jpg