Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
Обезбедување на личности (VIP и VVIP)
Отворен ден 14.05.2018
Прв одговор во итни медицински состојби
Меѓународна заштита на животна средина
проф.д-р Соња Циндори
Win Win Форум за соработка
центар за социјални работи- Скопје.
ПОСЕТА НА СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
ЕДИНИЦАТА ЗА СЛУЖБЕНИ КУЧИЊА ПРИ МВР
ДЕНОВИ НА КАРИЕРА
  • Image Description for 40e170d7-0e0e-4399-a212-65fb730fc236.jpg
  • Image Description for 34b47d24-e72f-44e3-99e2-bc56fae3ea78.jpg
  • Image Description for 2d2e23a0-bcd6-4a84-93c8-4e0439145e9d.jpg
  • Image Description for a859b61f-b77d-4081-a587-ddb738edae7b.jpg
  • Image Description for 830bd743-3320-4b33-b5ff-360b21fc9552.jpg
  • Image Description for b0619a9c-ceb8-420a-ad9b-1c08a1ac358a.jpg
  • Image Description for 60e6e72f-06c4-4ebb-8f3c-6ac59c1230e6.jpg