Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
Регионалната Школа за безбедност 2018
клиничка настава од страна на д-р Тони Станковски
СРЕДБА СО ЈУЛИЈАНА ПЕДУТО
Состанок со раководителот на Американското катче во Скопје
Меморандум за соработка
Еднодневна обука со наслов „Напредни функции наMS Office
предавање на Амбасадорот на Обединетото Кралство на Велика Британија
Дебата
ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА МЕЃУ ДБКИ и ФБ
Косовската академија за јавна безбедност
 • Image Description for 172fe5de-5e06-4ebe-8fb3-15b8f3289686.JPG
 • Image Description for a04f104c-5766-4c5e-a65f-51f283314b56.JPG
 • Image Description for b9cf9e04-b89f-4adc-9f37-ad25abf5f077.JPG
 • Image Description for 62dff77e-767b-49e7-81d3-328388871efd.JPG
 • Image Description for cebfe9d3-cdd6-4855-91f7-d8e239512a72.JPG
 • Image Description for ce684389-f3d5-4760-9a0d-aebbb14f22af.JPG
 • Image Description for 2d7e70c7-1879-46ce-8869-bb3012f39256.JPG
 • Image Description for 2a6464c2-8036-4cfd-99ad-f0a4db164666.JPG
 • Image Description for b2046ecc-3c1a-425b-ba0e-5e6bf01e513b.JPG
 • Image Description for d44dfe37-57d3-4dc8-882d-fda9c2ce72f7.JPG
 • Image Description for 2774a9cb-808b-431c-b47b-b9fb1f4cfe15.JPG
 • Image Description for 503fb847-33d1-4ea6-afb9-dd34d2812c5d.JPG
 • Image Description for ff69c428-e03a-4598-bd0a-5e5bb5864f15.JPG
 • Image Description for e28e3284-adeb-4d06-9d47-dedf2b677051.JPG
 • Image Description for d8e202fe-33f7-4eb3-9e42-c32d504acb0f.JPG
 • Image Description for d271b953-cd62-4a61-89de-e2017b259a7c.JPG
 • Image Description for dcf693cc-3b0e-4e0e-880d-5ded633f3871.JPG
 • Image Description for 746c91ea-73b6-42a4-82ea-0788ec627ba1.JPG