Галерии
pp12345678910pp
НасловДатум
Потпишан договор со ИСППИ
Свечено затворање на „Летниот кампус 2018“, во организација на Воената Академија
Логорување 2018
граничен надзор Охридско езеро
Конрад Аденауер” за ЕУ и Северна Америка
Поделба на сертификати
Присуство на одбележувањето на 43 години Факултет за безбедност Белград
Мал фудбал
МЕЃУНАРОДНАТА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА - ОХРИД 2018
20 ГОДИНИ ОД ВОСТАНОВУВАЊЕТО НА ИНСТИТУЦИЈАТА НАРОДЕН ПРАВОБРАНИТЕЛ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.
  • Image Description for 82363935-b921-4bab-a096-f2e2f25e3631.jpg
  • Image Description for db21f1e7-09f0-41ad-8cc6-f2213606168d.jpg
  • Image Description for 437ec3b1-bf2d-4d6f-84b4-e7c1bb91c911.JPG
  • Image Description for 660ffb87-1788-4484-8733-b8750ee6b97f.jpg
  • Image Description for bbd06da4-400b-429f-a925-7f6928fbfd8a.jpg
  • Image Description for 80f52acb-2443-415b-8fda-395422268b80.jpg