Соопштенија за студиска програма Докторски студии
pp1pp
НасловТипПредметДатум
сите испити кај професорката проф.д-р Фросина Ременски, се одложуваа Известување
сите испити кај професорката проф.д-р Фросина Ременски, се одложуваат Резултат
Термин за испит Известување
Известување Известување
Известување Известување
Запишување на летен семестар за академската 2018/19 година Известување
Термин за испит - Методологија на истражување на безбедносни појави Известување
Термин за испит - Криминологија и кривично право Известување
Термин за испит - Безбедност и меѓународно јавно право Известување
Предавања Етика во научно истражувачката работа Известување