Соопштенија за студиска програма Форензички науки
pp12345pp
НасловТипПредметДатум
Известување Известување
Известување Известување
Ноемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
РАСПОРЕД ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ 2018/2019 Резултат
Датум за испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Настава на втор циклус студии Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Септемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
пријавување на втор циклус на студии Резултат
Методологија на истражување на криминалитет и Методологија на истражување на безбедносни појави Известување
Пријавете се за истражувач Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ - ЈУНСКА СЕСИЈА Резултат
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Резултат
Работилница со наслов: „КАКО СЕ ПИШУВА НАУЧЕН ТРУД?“ Известување
Одлагање на термин за испит Известување
Aприлска испитна сесија Резултат
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање