Соопштенија за студиска програма Криминалистика
pp12pp
НасловТипПредметДатум
Известување Известување
Пријавување и распоред за септемвриска сесија Известување
OBUKA ZA OBRABOTKA NA PODATOCI - PRIJAVETE SE! Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
сите испити кај професорката проф.д-р Фросина Ременски, се одложуваа Известување
сите испити кај професорката проф.д-р Фросина Ременски, се одложуваат Резултат
Термин за испит втор циклус студии - ЈУНСКА СЕСИЈА Распоред на полагање
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 4
Одлука за усвојување на извештај за подобност на тема - Филип Павловски Одлука
Одлука за усвојување на извештај за подобност на тема - Наташа Трајковска Одлука
Известување Известување
Априлска испитна сесија - втор циклус Резултат
Малолетничка Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
СООПШТЕНИЕ Известување Тактика и техника на обезбедување
Малолетничка Резултат
Пенологија Известување Пенологија
Заверка и запишување на семестар Известување
Пријавување за априлска сесија Известување
Резултати од Испитот по предметот "Разузнавање и контраразузнавање" Резултат
Одлука за усвојување на извештај за изработка на магистерски труд - Оливер Ристески Одлука
Одлука за усвојување на извештај за изработка на магистерски труд - Џелал Топалоски Одлука