Соопштенија за студиска програма Безбедност и финансиска контрола
pp12345pp
НасловТипПредметДатум
Резултати Испит Резултат Менаџмент на човечки ресурси
Прелиминарни резултати од завршен испит одржан на 16.9.2019 година-2 декада Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Термин за испит - 2 декада Известување Кривично процесно право
Термин за испит - 1 декада Резултат Кривично процесно право
Прелиминарна листа Резултат Кривично процесно право
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Резултати од одржани испити во јунска сесија по предметите Фискален систем и Даночно работење Резултат Фискален систем
Резултати од одржани испити во јунска сесија по предметите Фискален систем и Даночно работење Резултат Даночно работење
Резултати од Завршен испит Резултат Меѓународен тероризам
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Методика на истражување на финансиски криминал
ПРЕЛИМИНАРНА БОДОВНА ЛИСТА Резултат Перење на пари
Конечни резултати по предметот Основи на правото и уставно право Резултат Вовед во право и уставно право
Анализа на случај Известување Кривично процесно право
Впишување на оцена Известување Кривично процесно право
ПОЛОЖЕНИ СТУДЕНТИ НА ПИСМЕНОТО ПОЛАГАЊЕ ПО ЦАРИНСКО РАБОТЕЊЕ НА 19.06.2019 Резултат
Известување Резултат
Резултати Царинско Резултат Царинско работење
Резултати од испит по ,,Криминалистичка методика,, - БФК Скопје Резултат Криминалистичка методика