Соопштенија за студиска програма Безбедност и евроатлантски интеграции
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Менторска настава Известување Политика на заштита на животната средина на ЕУ и НАТО
2018-19- КПП - Безбедност и евроатлански интеграции - План за реализација на наставата Материјали Кривично процесно право
Конечни резултати - 14.02.2019 Резултат Меѓународно јавно право
Резултат јануарска сесија Резултат Основи на етика
Конечни резултати од континуирана проверка Основина правото и уставно право - 14.1.2019 Резултат Основи на правото и уставно право
Конечни резултати од континуирана проверка Резултат Основи на правото и уставно право
Конечни резултати од завршен испит Резултат Основи на правото и уставно право
Резултати од завршен испит - 14.02.2019 Резултат Меѓународно јавно право
Прелиминарни резултати Резултат Институции на ЕУ
Известување за консултации Известување Меѓународно јавно право
Прелиминарни резултати од испит Резултат Вовед во полициски науки
Прелиминарна листа Полициска етика јануари 2019 Резултат Основи на етика
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Безбедносна култура
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 2
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 2
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1
Основи на етика Резултат Основи на етика
Јануарска сесија Резултат Право на ЕУ - правда и внатрешни работи
Прелиминарни резултати од завршен испит Резултат Основи на правото и уставно право