Соопштенија за студиска програма Безбедност 60 EKTС
pp12pp
НасловТипПредметДатум
Известување Известување
Известување Известување
Ноемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
презентација на изборни предмети Известување
Датум за испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Настава на втор циклус студии Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Септемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
пријавување на втор циклус на студии Резултат
Методологија на истражување на криминалитет и Методологија на истражување на безбедносни појави Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ - ЈУНСКА СЕСИЈА Резултат
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Известување
Работилница со наслов: „КАКО СЕ ПИШУВА НАУЧЕН ТРУД?“ Известување
Резултати од испит - Одбранбено-воени и воорушени системи и трансатлански односи Резултат
Одлагање на термин за испит Известување
априлска испитна сесија Резултат
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ АСИМЕТРИЧНИ ЗАКАНИ Резултат Асиметрични закани
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ ТЕОРИСКО КОНЦЕПЦИСКИ ПРИСТАПИ И ПОЛИТИКИ ВО БЕЗБЕДНОСТА Резултат
Термин за полагање на предметот Теориско-концепциски пристапи и политики Распоред на полагање