Соопштенија за студиска програма СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ СТРУЧНИ СТУДИИ ПО БЕЗБЕДНОСТ
pp1234pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од Испитот по предметот "Разузнавачки служби" Резултат
Одлука за усвојување на извештај за изработка на специјалистички труд - Тони Ангелески Одлука
Одлука за усвојување на извештај за изработка на специјалистички труд - Весна Димова Одлука
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ - ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Распоред за испити- втор циклус студии Резултат
ИСПИТНА СЕСИЈА Известување
Известување Известување
Известување Известување
Ноемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии - ЧЕТВРТ уписен рок Одлука
Презентација на изборни предмети Известување
Настава на втор циклус студии Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Септемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
Испит Дипломатија и меѓународна безбедност Резултат Дипломатија и меѓународна безбедност
пријавување на втор циклус на студии Резултат
Методологија на истражување на криминалитет и Методологија на истражување на безбедносни појави Известување
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Резултат
Call for applications Известување
Резултати од одржаниот испит по предметот „Разузнавачки служби Резултат