Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 3
Резултати Резултат Психологија на комуникации
Резултати од испит Резултат Методика на истражување на организиран криминал
Резултати од испит Резултат Современи безбедносни системи
Резултати од испит Резултат Криминалистичка тактика 2
Rezultati od ispit Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Rezultati od ispit Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резутати од испит Резултат Психологија на криминалното однесување
Термин за испит - 2 декада Известување Кривично процесно право
Прелиминарна листа Резултат Превенција на криминалитетот
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 2
Прелиминарна листа Резултат Управно право
Термин за есеј, Криминологија и Превензија на криминалитет Известување
Дополнение на известување Резултат Виктимологија
Резултати од јунска сесија Резултат Безбедносни стратегии и менаџмент
Резултати од јунска испитна сесија Резултат Еколошка криминалистика
Прелиминарна листа Резултат Економско- финансиски криминал
Прелиминарна листа Резултат Методика на истражување општ криминалитет
Прелиминарна листа Резултат Методика на истражување на компјутерски криминал
Прелиминарна листа Резултат Економска криминалистика