Соопштенија за студиска програма Безбедност и финансиска контрола
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Известување Известување
Известување Известување
Ноемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
Презентација на изборни предмети Известување
Датум за испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Настава на втор циклус студии Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Септемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
пријавување на втор циклус на студии Резултат
Методологија на истражување на криминалитет и Методологија на истражување на безбедносни појави Известување
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Резултат
Call for applications Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ - ЈУНСКА СЕСИЈА Резултат
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Резултат
Работилница со наслов: „КАКО СЕ ПИШУВА НАУЧЕН ТРУД?“ Известување
Одлагање на термин за испит Известување
Aприлска испитна сесија Известување
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање