Соопштенија за студиска програма Криминалистика
pp123456789pp
НасловТипПредметДатум
Известување Известување
Известување Известување
Ноемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии - ЧЕТВРТ уписен рок Одлука
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии Известување
Презентација на изборни предмети - втор циклус студии Известување
Датум за испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Настава на втор циклус студии Известување
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии Известување
Септемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
пријавување на втор циклус на студии Резултат
Методологија на истражување на криминалитет и Методологија на истражување на безбедносни појави Известување
Одлука за соодветни или сродни студиски програми од прв циклус за упис на втор циклус студии Одлука
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Резултат
Call for applications Известување
Пријавете се за истражувач Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави