Соопштенија за студиска програма Безбедност 120 ЕКТС
pp1pp
НасловТипПредметДатум
пријавување на втор циклус на студии Резултат
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Резултат
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ - ЈУНСКА СЕСИЈА Резултат
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
POKANA ZA RABOTILNICA Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Јануарска испитна сесија Известување
Термини за испити втор циклус Резултат
ИНФОРМАЦИЈА И РАСПОРЕД ЗА НАСТАВА НА ВТОР ЦИКЛУС Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Резултат
Ноемвриска испитна сесија Известување