Соопштенија за студиска програма Кризен Менаџмент
pp1pp
НасловТипПредметДатум
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
менторска настава на втор циклус на студии Резултат
POKANA ZA RABOTILNICA Резултат
Јануарска испитна сесија Известување
Нови термини за испит Резултат
Распоред за настава на втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Термини за испити втор циклус Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Резултат
Ноемвриска испитна сесија Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука