Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Известување за презакажување на часовите Известување Англиски јазик 3
Термин за менторска настава Известување Меѓународно право за права на човекот
Презакажување на термин за настава Известување Методика на истражување на пожари и експлозии
Промена на термин за настава Известување Криминалистичка тактика 2
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ Резултат
Резултати на положени студенти Резултат Специјално физичко обарзование
Konecni bodovi so ocenka od septemvriska sesija Резултат Полиција и човекови права
2018-19 - КПП - Криминалистика - План за реализација на наставата Материјали Кривично процесно право
Конечни резултати Резултат Превенција на криминалитетот
Предметна програма Материјали Методика на истражување на организиран криминал
Прелиминарни резултати Резултат Управно право
Резултати Резултат Топографија
Конечни резултати Резултат Основи на правото и уставно право
Конечни резултати од континуирана проверка Резултат Основи на правото и уставно право
Конечни резултати од завршен испит Резултат Основи на правото и уставно право
Резултати од испит прва декада Резултат Организиран криминал и корупција
Резултати од испит втора декада Резултат Организиран криминал и корупција
Резултати од испит втора декада Резултат Кривично право
Резултати од испит прва декада Резултат Кривично право
Термин за пишување есеј е 2.10.2018 година во 12 часот во канцеларија бр.11 Резултат Вооружување и опрема