Соопштенија за студиска програма Безбедност и финансиска контрола
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
февруарската испитна сесија Резултат Царинско работење
2018-19 - КПП - Безбедност и финансиска контрола - Скопје - План за реализација на наставата Материјали Кривично процесно право
Конечна листа Резултат Управно право
Прелиминарна листа Резултат Управно право
Резултати и известување Резултат Психологија на комуникации
Оценки Известување Кривично процесно право
Резултати II колоквиум Менаџмент на човечки ресурси Резултат Менаџмент на човечки ресурси
Резултати од Завршен испит - бодовна состојба Резултат Кривично процесно право
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
Резултати од испит по предметот „Основи на безбедност и безбедносен систем на РM, БФК-Охрид Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Прелиминарна листа. Резултат Управно право
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Прелиминарна ранг листа Резултат Меѓународни односи со меѓународна соработка
Прелиминарна листа Резултат Меѓународни односи со меѓународна соработка
Резултати Резултат Меѓународни односи со меѓународна соработка
Термин за испит Известување Кривично процесно право
Збирен табеларен приказ на бодови Резултат Социјална патологија
Соопштение Распоред на полагање Перење на пари
Соопштение Резултат Основи на економија
Резултати од испит Резултат Социологија