Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултат од одржаниот поправен колоквиум по предметот „Служби за безбедност и контраразузнвање“ Резултат
Резултати од завршен испит - 17.04.2018 Резултат Меѓународно јавно право
Резултати од испит Резултат Социјална патологија
Резултати од испит Резултат Основи на приватна безбедност
Резултати од априлска сесија Резултат Колективни системи за безбедност
Резултати од априлска сесија Резултат Меѓународни односи
оценки во индекс од проф.Владимир Ортаковски Известување
Резултати од априлска сесија Резултат Топографија
Конечни резултати Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од поправен колоквиум Резултат Криминалистичко разузнавање
Изработка на есеј Известување Криминологија
Изработка на есеј Известување Превенција на криминалитетот
резултати од поправен колоквиум Резултат Контрола на безбедносен сектор
Резултати од испит и Прелиминарна листа Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од поправен колоквиум Резултат Сообраќајна криминалистика
Резултати од поправен колоквиум Резултат Сообраќајна деликвенција
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Процена на ризик
РЕЗУЛТАТИ Резултат Тактика и техника на обезбедување
Конечни резултати Односи со јавноста Резултат Односи со јавноста
Резултати од прв поправен колоквиум Резултат Основи на економија