Соопштенија за студиска програма Кризен Менаџмент
pp12pp
НасловТипПредметДатум
Ноемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
Презентација на изборни предмети Известување
Датум за испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Настава на втор циклус студии Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Септемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
пријавување на втор циклус на студии Резултат
ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Резултат
Call for applications Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ - ЈУНСКА СЕСИЈА Резултат
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Известување
Работилница со наслов: „КАКО СЕ ПИШУВА НАУЧЕН ТРУД?“ Известување
Pokana za rabotilnica Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати по предметот Управување со ризици од кризи и катастрофи: од теорија во пракса Резултат
Одлагање на термин за испит Известување
априлска испитна сесија Известување
Резултати по предметот Управување со ризици од кризи и катастрофи: од теорија во пракса Резултат
Резултати по предметот Современи аспекти и технологии во системот на кризниот менаџент Резултат
Испит за предметот Управување со ризици од кризи и катастрофи од теорија во пракса Распоред на полагање