Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Термин за менторска настава Известување Полиција и меѓународно хуманитарно право
Известување Известување Современи безбедносни системи
Известување за настава Известување Безбедносни стратегии и менаџмент
Термин за менторска настава Известување Меѓународно договорно право
Конечни резултати од испит Резултат Вовед во полициски науки
Mенторска настава по предметот „Тактика на работа на безбедносно-контраразузнавачка Известување
Резултати од февруарска сесија Резултат Полициско право и примена на овластувања
Резултати од испит Резултат Криминологија
Резултати од испит Резултат Организиран криминал и корупција
Резултати од испит Резултат Кривично право
Конечни резулати од испит Резултат Справување со конфликти
Конечни резулати од испит Резултат Вооружување и опрема
Конечни резулати од испит Резултат Вооружување и опрема
Термин за менторска настава Известување Полиција и меѓународно хуманитарно право
Конечна листа Резултат Управно право
Прелиминарна листа Резултат Управно право
Известување кај проф. Драгана Батиќ Известување
Известување Известување Психологија на комуникации
Конечни резултати - 14.02.2019 Резултат Меѓународно јавно право
Конечни резултати - 14.02.2019 Резултат Меѓународно право за права на човекот