Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ОДРЖАН НА 19.09.2018 Резултат Основи на економија и економско-финансиски криминал
Конечна ранг листа Резултат
Известување Виктимологија посебен дел Известување Виктимологија
Известување Известување Пенологија
Прелиминарни резултати од завршен испит Резултат Правосуден систем
Прелиминарна листа Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Прелиминарна листа Резултат Социологија
Прелиминарна листа Резултат Современи социолошки теории
Прелиминарна листа Резултат Социологија на политиката
Прелиминарна листа - Втор уписен рок Резултат
Резултати од испит Резултат Превенција на социопатолошки појави
Резултати од испит Резултат Девијантност и неформална социјална контрола
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
Презакажување на термин за испит Резултат
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Англиски јазик 4
Rezultati od ispit Резултат Социологија
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Резултати од испит Резултат Современи социолошки теории
Rezultati od ispit Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од испит - прва декада Резултат Превенција на криминалитетот