Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Подигање на оценки Известување Кривично процесно право
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Презакажување на наставата Известување Полициска етика со деонтологија
ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Односи со јавноста
Испит ноември Резултат Полициско право и примена на овластувања
Резултати од испитот по предметот Информациски системи и служби, Ноември 2018 Резултат Информатички систем и служби
Резултати поправен колоквиум Резултат Меѓународен тероризам
Бодови од испит Резултат Полиција и човекови права
СПИСОК НА СТУДЕНТИ ПО ГРУПИ Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
Резултати од поправен (прв) колоквиум - 06.12.2018 Резултат Меѓународно јавно право
Резултати од прв поправен колоквиум Резултат Криминалистичка психопатологија
Конечни резултати од завршен испит Резултат Вовед во право и уставно право
Поправен колоквиум Резултат Полициска етика со деонтологија
Соопштение за реализација на дел од наставата во Единицата за брзо распоредување при МВР Известување Вооружување и опрема
Резултати од поправен колоквиум - вонредни Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
Резултати од поправен колоквиум - редовни Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
Резултати од испит по Основи на економија Резултат Основи на економија
Резултати од испит Резултат Сообраќајна криминалистика
Одложување на предавања Известување Кривично процесно право
Резултати од I Поправен колоквиум Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави