Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати од поправен (прв) колоквиум - 06.12.2018 Резултат Меѓународно јавно право
Резултати од прв поправен колоквиум Резултат Криминалистичка психопатологија
Конечни резултати од завршен испит Резултат Вовед во право и уставно право
Поправен колоквиум Резултат Полициска етика со деонтологија
Соопштение за реализација на дел од наставата во Единицата за брзо распоредување при МВР Известување Вооружување и опрема
Резултати од поправен колоквиум - вонредни Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
Резултати од поправен колоквиум - редовни Резултат Методика на истражување на пожари и експлозии
Резултати од испит по Основи на економија Резултат Основи на економија
Резултати од испит Резултат Сообраќајна криминалистика
Одложување на предавања Известување Кривично процесно право
Резултати од I Поправен колоквиум Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од поправен колоквиум 04.12.2018 Резултат Еколошка криминалистика
Резултати од поправен колоквиум Резултат Еколошка криминалистика
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН Резултат Безбедност во приватниот сектор
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН Резултат Социјална патологија
Поправен колоквиум Известување Превенција на криминалитетот
Резултати од поправен колоквиум по предметот „Основи на безбедност и безбедносен систем на РM Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Ноемвриска сесија Резултат Меѓународни односи со меѓународна полициска соработка
Резултати од завршен испит - 29.11.2018 Резултат Меѓународно јавно право
Резултати од прв поправен колоквиум Резултат Основи на правото и уставно право