Соопштенија за студиска програма Безбедност и евроатлантски интеграции
pp12345pp
НасловТипПредметДатум
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Решение за почеток со работа на студиската програма Резултат
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Термини за земање оценки Известување Англиски јазик 1
Конечни резултати од завршен испит 11.6.2018 година Резултат Вовед во право и уставно право
Конечни резултати од завршен испит Резултат Вовед во право и уставно право
Листа со резултати Резултат Социологија на безбедноста
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1
Резултати од испит одржан на 14.06.2018 Резултат Основи на економија и економско-финансиски криминал
Резултати oд oдржаниoт испит Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Резултати oд oдржаниoт испит Резултат Национална безбедност
Резултати од испит Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Прелиминарни резултати од континуирана проверка Резултат Вовед во право и уставно право
Прелиминарни резултати од завршен испит Резултат Вовед во право и уставно право
Lista rezultati Резултат Социологија на безбедноста
студиска програма Резултат
Резултати од испит Резултат Социологија на безбедноста
ЛИСТА НА ИЗБОРИ ПРЕДМЕТИ Известување
Термин за испитот по англиски јазик 1 и англиски јазик 2 Известување Англиски јазик 1
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 1