Соопштенија за студиска програма Безбедност 60 EKTС
pp1pp
НасловТипПредметДатум
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
менторска настава на втор циклус на студии Известување
POKANA ZA RABOTILNICA Резултат
Јануарска испитна сесија Известување
Нови термини за испит Резултат
Распоред за настава на втор циклус студии Резултат
Термини за испити втор циклус Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Одлука
Ноемвриска испитна сесија Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Известување
Потребни документи за запишување на Втор циклус студии на Факултетот за безбедност – Скопје Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Резултат