Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Прелиминарна листа за постигнатите резултати Резултат Кривично процесно право
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Меѓународно хуманитарно право
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Меѓународно договорно право
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Меѓународно право за права на човекот
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Меѓународно јавно право
Есеј Известување Човекови права и слободи
Конечни резултати Резултат Криминологија
Конечни резултати Резултат Превенција на криминалитетот
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вооружување и опрема
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Меѓународна полициска соработка
Ocenka po ispit vo junska sesija Резултат Полициско право и примена на овластувања
Ocenka po ispit vo junska sesija Резултат Човекови права и слободи
Резултати од испит Резултат Кривично право
Решение за почеток со работа на студиската програма Резултат
Пријавете се за истражувач Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Bodovi po ispit Резултат Полициско право и примена на овластувања
Bodovi po ispit Резултат Полиција и човекови права
Соопштение Резултат Психологија
Прелиминарни резултати од јунска сесија Резултат Кризен менаџмент