Соопштенија за студиска програма Криминалист
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Потребни документи за упис Известување
Прелиминарна листа за постигнатите резултати Резултат Кривично процесно право
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Полиција и меѓународно хуманитарно право
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Меѓународно договорно право
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Меѓународно право за права на човекот
Термин за самостојна (домашна) работа - есеј Известување Меѓународно јавно право
Известување за есеј Известување Полиција и човекови права
Конечни резултати Резултат Превенција на криминалитетот
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вооружување и опрема
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Вооружување и опрема
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Справување со конфликти
Конечни резултати од јунска сесија Резултат Превенција на конфликти и мирно решавање на споровите
Конечна ранг листа Резултат Управно право
Ocenka po ispit vo junska sesija Резултат Полиција и човекови права
Резултати од испит Резултат Кривично право
Резултати од испит Резултат Криминологија
Пријавете се за истражувач Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Bodovi po ispit Резултат Полиција и човекови права
Соопштение Известување Психологија на комуникации