Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултат јануарска сесија Резултат Основи на етика
Конечни резултати од континуирана проверка Резултат Правосуден систем
Конечни резултати од завршен испит Резултат Правосуден систем
Економија на криминал Резултат Економија на криминал
Резултати од февруарска сесија Резултат Меѓународен тероризам
Оценки Известување Кривично процесно право
Прелиминарни резултати од испит Резултат Вовед во полициски науки
Прелиминарна листа Полициска етика јануари 2019 Резултат Основи на етика
Ocenka po ispit Резултат Човекови права и слободи
Ocenka po ispit Резултат Родови перспективи на криминалот
Резултати од Завршен испит - бодовна состојба Резултат Кривично процесно право
Резултати од испитна сесија Резултат Криминалистичко разузнавање
Резултати од испит Резултат Криминалистичка тактика
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Девијантност и неформална социјална контрола
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 3
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 4
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 3
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 1