Соопштенија за студиска програма Безбедност и евроатлантски интеграции
pp1234pp
НасловТипПредметДатум
РЕЗУЛТАТИ ПО ВТОР КОЛОКВИУМ Резултат Основи на економија и економско-финансиски криминал
Резултати од втор колоквиум Резултат Англиски јазик 1
Втор колквиум по Основи на економијата и економско финансиски криминал Резултат Основи на економија и економско-финансиски криминал
Известување за часови со вонредни студенти Известување Англиски јазик 1
Известување за писмена активност со вонредни студенти Известување Англиски јазик 1
Конечни резултати од априлска сесија Резултат Вовед во право и уставно право
Прелиминарни резултати од априлска сесија Резултат Вовед во полициски науки
Резултати од поправен колоквиум Резултат Англиски јазик 1
Резултати од одржаниот испит по предметот „Национална безбедност“, на ден, 25.04.2018 Резултат Национална безбедност
Резултати од испит Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од прв поправен Резултат Европско право
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Резултат Основи на економија и економско-финансиски криминал
Термин за поправни колоквиуми кај проф. д-р Светлана Николоска Известување
Резултати од прв колоквиум Резултат Меѓународни организации и интеграции
Термин за поправен колоквиум Известување Англиски јазик 1
Термини за поправен колоквиум кај проф. д-р Злате Димовски Известување
Резултати од прв колоквиум Резултат Англиски јазик 1
Термин за поправен Известување Основи на економија и економско-финансиски криминал
Резултати од прв колоквиум Резултат Европско право
Резултати по Основи на економија и економско-финансиски криминал Резултат Основи на економија