Соопштенија за студиска програма Безбедност 60 EKTС
pp12pp
НасловТипПредметДатум
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ - ЈУНСКА СЕСИЈА Резултат
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Известување
Работилница со наслов: „КАКО СЕ ПИШУВА НАУЧЕН ТРУД?“ Известување
Резултати од испит - Одбранбено-воени и воорушени системи и трансатлански односи Резултат
Одлагање на термин за испит Известување
априлска испитна сесија Резултат
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ АСИМЕТРИЧНИ ЗАКАНИ Резултат Асиметрични закани
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ ТЕОРИСКО КОНЦЕПЦИСКИ ПРИСТАПИ И ПОЛИТИКИ ВО БЕЗБЕДНОСТА Резултат
Термин за полагање на предметот Теориско-концепциски пристапи и политики Распоред на полагање
Испит за предметот Асиметрични закани Распоред на полагање
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
менторска настава на втор циклус на студии Известување
POKANA ZA RABOTILNICA Резултат
Јануарска испитна сесија Известување
Нови термини за испит Резултат
Распоред за настава на втор циклус студии Резултат
Термини за испити втор циклус Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Одлука