Соопштенија за студиска програма Форензички науки
pp12345pp
НасловТипПредметДатум
Ноемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
Датум за испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Настава на втор циклус студии Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Септемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
пријавување на втор циклус на студии Резултат
Методологија на истражување на криминалитет и Методологија на истражување на безбедносни појави Известување
Пријавете се за истражувач Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ - ЈУНСКА СЕСИЈА Резултат
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Резултат
Работилница со наслов: „КАКО СЕ ПИШУВА НАУЧЕН ТРУД?“ Известување
Одлагање на термин за испит Известување
Aприлска испитна сесија Резултат
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Термин за предавања Известување
Менторска настава на втор циклус на студии Известување
POKANA ZA RABOTILNICA Резултат