Соопштенија за студиска програма Безбедност и финансиска контрола
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Прелиминарна листа за постигнатите резултати Резултат Кривично процесно право
Термин за анализа на случај Известување Кривично процесно право
Резултати испит Резултат Економска криминалистика
Резултати од испит Резултат Царинско работење
Резултати од испит Резултат Основи на менаџментот
Подигање на оцена Известување Кривично процесно право
Термин за анализа на случај Известување Кривично процесно право
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Резултати од одржаниот испит - БФК Охрид Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Конечни резултати од завршен испит 11.6.2018 година Резултат Вовед во право и уставно право
Конечни резултати од завршен испит Резултат Вовед во право и уставно право
Резултати од јунска сесија Резултат Управно право
Резултати по Организиран криминал Резултат
Резултати по Криминологија Резултат Криминологија
Резултати од завршен испит Резултат Меѓународен тероризам
Резултати Кривично право Резултат Кривично право
Резултати oд oдржаниoт испит Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Резултати од испитот по предметот Информациски технологии Резултат Информациони технологии
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право
Прелиминарни резултати од континуирана проверка Резултат Вовед во право и уставно право