Соопштенија за студиска програма Безбедност и финансиска контрола
pp123456789pp
НасловТипПредметДатум
Call for applications Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ - ЈУНСКА СЕСИЈА Резултат
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Резултат
Работилница со наслов: „КАКО СЕ ПИШУВА НАУЧЕН ТРУД?“ Известување
Одлагање на термин за испит Известување
Aприлска испитна сесија Известување
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Менторска настава на втор циклус на студии Известување
POKANA ZA RABOTILNICA Резултат
Нови термини за испит Резултат
Јануарска испитна сесија Известување
Презентација на изборни предмети. Известување
Испитот по предметот Современи даночни системи го положија следните студенти Резултат Современи даночни системи
Распоред за настава на втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Термини за испити втор циклус Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Резултат
Ноемвриска испитна сесија Известување