Соопштенија за студиска програма Безбедност
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Конечна ранг листа Резултат
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ОСНОВИ НА ЕКОНОМИЈА ОДРЖАН НА 19.09.2018 Резултат Основи на економија
Резултати од одржаниот испит по предметот „Разузнавање и разузнавачки служби“, на ден, 18.09.2018. Резултат
Резултати о одржаниот испит по предметот „Служби за безбедност и контраразузнавање“ Резултат
Резултати од одржаниот испит по предметот „Методика на истражување субверзивни дејства“ Резултат
Резултати од одржаниот испит по предметот „Национална безбедност“, на ден, 18.09.2018. Резултат Национална безбедност
Резултати од одржаниот испит по предметот „Основи на безбедност и безбедносен систем на РM Резултат Основи на безбедноста и безбедносен систем на РМ
Резултати од испит Резултат Вовед во право и уставно право
Прелиминарна листа Резултат Социологија
Прелиминарна листа Резултат
Прелиминарна листа - Втор уписен рок Резултат
Резултати од испит Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од испит Резултат Процена на ризик
Резултати од испит Резултат Основи на приватна безбедност
Презакажување на термин за испит - втора декада Резултат
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Англиски јазик 4
СООПШТЕНИЕ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Резултати од испитот по предметот Компјутерска безбедност одржан на 07.09.2018 Резултат Компјутерска безбедност
Rezultati od ispit Резултат Социологија
Резултати од Завршен испит Резултат Кривично процесно право