Соопштенија за студиска програма Криминалистика
pp12345678pp
НасловТипПредметДатум
Call for applications Известување
Пријавете се за истражувач Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ - ЈУНСКА СЕСИЈА Резултат
Прелиминарна листа Резултат Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Известување
Работилница со наслов: „КАКО СЕ ПИШУВА НАУЧЕН ТРУД?“ Известување
Pokana za rabotinica Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
Одлагање на термин за испит Известување
Aприлска испитна сесија Известување
Термин за Поправен колоквиум предмет Дипломатија и меѓународна безбедност Распоред на полагање Дипломатија и меѓународна безбедност
Известување Известување
prezentacija Материјали Малолетничка делинквенција и криминал на штета на деца
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Термин за предавања Известување
Менторска настава на втор циклус на студии Известување
Теориско-концепциски пристапи и политики во безбедноста Известување
POKANA ZA RABOTILNICA Резултат
Прелиминарни резултати од јануарска сесија Резултат Превенција на конфликти и мирно решавање на споровите