Соопштенија за студиска програма Безбедност 60 EKTС
pp12pp
НасловТипПредметДатум
Настава на втор циклус студии Известување
О Д Л У К А За прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Септемвриска испитна сесија - втор циклус Распоред на полагање
пријавување на втор циклус на студии Резултат
Методологија на истражување на криминалитет и Методологија на истражување на безбедносни појави Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ - ЈУНСКА СЕСИЈА Резултат
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Известување
Работилница со наслов: „КАКО СЕ ПИШУВА НАУЧЕН ТРУД?“ Известување
Резултати од испит - Одбранбено-воени и воорушени системи и трансатлански односи Резултат
Одлагање на термин за испит Известување
априлска испитна сесија Резултат
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ АСИМЕТРИЧНИ ЗАКАНИ Резултат Асиметрични закани
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ ТЕОРИСКО КОНЦЕПЦИСКИ ПРИСТАПИ И ПОЛИТИКИ ВО БЕЗБЕДНОСТА Резултат
Термин за полагање на предметот Теориско-концепциски пристапи и политики Распоред на полагање
Испит за предметот Асиметрични закани Распоред на полагање
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
менторска настава на втор циклус на студии Известување
POKANA ZA RABOTILNICA Резултат