Соопштенија за студиска програма Криминологија и криминална политика
pp12345678910pp
НасловТипПредметДатум
Резултати и известување Резултат Психологија на комуникации
Резултат јануарска сесија Резултат Основи на етика
Конечни резултати од континуирана проверка Резултат Правосуден систем
Конечни резултати од завршен испит Резултат Правосуден систем
Економија на криминал Резултат Економија на криминал
Резултати од февруарска сесија Резултат Меѓународен тероризам
Оценки Известување Кривично процесно право
Прелиминарни резултати од испит Резултат Вовед во полициски науки
Прелиминарна листа Полициска етика јануари 2019 Резултат Основи на етика
Ocenka po ispit Резултат Човекови права и слободи
Ocenka po ispit Резултат Родови перспективи на криминалот
Резултати од Завршен испит - бодовна состојба Резултат Кривично процесно право
Резултати од испитна сесија Резултат Криминалистичко разузнавање
Резултати од испит Резултат Криминалистичка тактика
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Девијантност и неформална социјална контрола
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ Резултат Социјална патологија
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 4
Известување за земање оценки Известување Англиски јазик 3
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 4
Резултати од испит Резултат Англиски јазик 3