Соопштенија за студиска програма Форензички науки
pp12345pp
НасловТипПредметДатум
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Резултат Методологија на истражување на безбедносните појави
СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТ Известување Методологија на истражување на безбедносните појави
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Резултат
Работилница со наслов: „КАКО СЕ ПИШУВА НАУЧЕН ТРУД?“ Известување
Одлагање на термин за испит Известување
Aприлска испитна сесија Резултат
Известување за упис на семестар Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Термин за предавања Известување
Менторска настава на втор циклус на студии Известување
POKANA ZA RABOTILNICA Резултат
Јануарска испитна сесија Известување
Презентација на изборни предмети Известување
Кривично право - матријални и кривично- процесни аспекти Известување
Нови термини за испит Резултат
Известување за предавање Известување
Распоред за настава на втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Термини за испити втор циклус Резултат
Одлука за прием на кандидати од ТРЕТИОТ уписен рок Одлука