Соопштенија за студиска програма СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ СТРУЧНИ СТУДИИ ПО БЕЗБЕДНОСТ
pp12pp
НасловТипПредметДатум
Работилница со наслов: „КАКО СЕ ПИШУВА НАУЧЕН ТРУД?“ Известување
ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ Распоред на полагање
Резултати од испит - Современи аспекти на концепирање на полициското работење, огранизација и наука Резултат
Одлагање на термин за испит Известување
априлска испитна сесија Известување
Резултати по предметот Современи аспекти на концепирање на полициското работењe Резултат
Испитот за Дипломатија и меѓународна безбедност Распоред на полагање Дипломатија и меѓународна безбедност
Термин за полагање на предмететот Современи тероии и системи за безбедност Резултат
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ СОВРЕМЕНИ ТЕОРИИ И СИСТЕМИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ Резултат Современи теории и системи за безбедност
Известување за упис на семестар Известување
Менторска настава на втор циклус на студии Известување
Јануарска испитна сесија Известување
Презентација на изборни предмети. Резултат
Нови термини за испит Резултат
Термин за давање на оценки и дополнителни консултации Резултат
Распоред за настава на втор циклус студии Резултат
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Одлука
Термини за испити втор циклус Резултат
Ноемвриска испитна сесија Известување
Одлука за прием на кандидати на втор циклус студии Резултат